Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, August 11, 2016

Raya @ ofis - 2016


Raya Ofis selalu kami akan sedondon. bila Cawangan buat Jamuan Raya, semua wajib pakai bju yang dah dibeli sama-sama (online). tapi macam-macam ragam bab baju ni, ada yg tailor tak siap jahit lah, tailor jahit kecik la, terbesar lah, baju gosok 'terbakar' la. hahahahhaha...tapi tetap usaha utk pakai jugak! (terharu)

JOM TENGOK RIANG RIA DIHARI RAYA CAWANGAN KAMI
 2 OGOS 2016 (SELASA)




rasanya banyak bergambar dekat sini dari bergambar dekat makanan & tetamu. biasalah dah jadi tuan rumah ni, byk melayan tetamu dari makan untuk diri sendiri. habes tetamu balik semua kena sawan kamera! posing sana sini...hahhaha..



bergambar dengan bos, joyah betol aku dlm gambar kt atas ni..
 


ok ok. meh tengok gambar aku buat 'kerja' sikit...



Alhamdulillah majlis berjalan lancar, makan minum semua cukup.  Penat die sama macam buat open house kt umah. (mcm penah buat open house je). tapi happy lah, semua bg kerjasama kan, rasa meriah je suasana. Tahun depan tema bju apa pulak ye? nantikan lah tahun depan....

bye!

0 komen:

Post a Comment

Raya @ ofis - 2016


Raya Ofis selalu kami akan sedondon. bila Cawangan buat Jamuan Raya, semua wajib pakai bju yang dah dibeli sama-sama (online). tapi macam-macam ragam bab baju ni, ada yg tailor tak siap jahit lah, tailor jahit kecik la, terbesar lah, baju gosok 'terbakar' la. hahahahhaha...tapi tetap usaha utk pakai jugak! (terharu)

JOM TENGOK RIANG RIA DIHARI RAYA CAWANGAN KAMI
 2 OGOS 2016 (SELASA)




rasanya banyak bergambar dekat sini dari bergambar dekat makanan & tetamu. biasalah dah jadi tuan rumah ni, byk melayan tetamu dari makan untuk diri sendiri. habes tetamu balik semua kena sawan kamera! posing sana sini...hahhaha..



bergambar dengan bos, joyah betol aku dlm gambar kt atas ni..
 


ok ok. meh tengok gambar aku buat 'kerja' sikit...



Alhamdulillah majlis berjalan lancar, makan minum semua cukup.  Penat die sama macam buat open house kt umah. (mcm penah buat open house je). tapi happy lah, semua bg kerjasama kan, rasa meriah je suasana. Tahun depan tema bju apa pulak ye? nantikan lah tahun depan....

bye!

0 komen on "Raya @ ofis - 2016"

Post a Comment

 

Mrs Hary Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template