Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, July 14, 2016

RAYA 2016 - (RAYA KETIGA)

RAYA KETIGA kami..

santai-santai je raya ketiga, lepas makan tengahari kami bersiap nak beraya then terus balik putrajaya dah.  anak dengan laki dah malas nk bergambar dah. lgpon dorg dah pakai baju biasa je. tak nak sudah! bia mama je yg posing sakan...yg jadi mangsa, mak sedara aku. sebab die ada iphone! aku suh die yang layan aku berposing. hahahaha...


mula-mula sopan la...lepas tu hilang kewarasan dah



 pengsan tengok kegemokan diri sendiri!



 uwan debon kesayangan den!

Terima kasih sebab sediakan lauk kegemaran tiap kali balik raya. Keli berlado memang uwan tunggu den balik baru die suh katering masakkan. Telo itik masak cili api utk laki den. air long chan siap bagi tapau bawak balik berbotol-botol..memang tiap kali balik uwan akan sediakan makanan kegemaran setiap cucu-cucu yang balik. sediakan tilam utk setiap cucu yg balik siap bantal kekabu berbantal-bantal disiapkan. siap suruh pergi tido kt hotel kalau panas nak aircond. uwan paling sempoi dan sporting. terima kasih uwan! terharu.....


Moga uwan diberi kesihatan yang berpanjangan dan sentiasa dilindungi Allah s.w.t.


kakak marissa still fefeling princess lagi.
time ni dorang dah tak de baju raya dah. bungkus abes dah.
yang sakannya mak die je yg over!


Raya ketiga dah balik putrajaya, ko mampu??meratapi je la dok umah lepas tu. nak beraya kt kl sape je yang ade kan? qada' kan tido je la keje nya pun...settle dah hari raya kami yang sempoi ni...semoga berjumpa lagi di hari raya tahun 2017 pula....


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2016
MAAF ZAHIR DAN BATIN 
=)


1 komen:

  1. jadi skrg awk amik rumah selangorku kt sg.buloh atau ppa1m kt ptjaya ye? sbb sy pn mcm awk..tgk dilema ni..sobsss..rmh mak saya di ampang..sy keje di ptjaaya..

    ReplyDelete

RAYA 2016 - (RAYA KETIGA)

RAYA KETIGA kami..

santai-santai je raya ketiga, lepas makan tengahari kami bersiap nak beraya then terus balik putrajaya dah.  anak dengan laki dah malas nk bergambar dah. lgpon dorg dah pakai baju biasa je. tak nak sudah! bia mama je yg posing sakan...yg jadi mangsa, mak sedara aku. sebab die ada iphone! aku suh die yang layan aku berposing. hahahaha...


mula-mula sopan la...lepas tu hilang kewarasan dah



 pengsan tengok kegemokan diri sendiri!



 uwan debon kesayangan den!

Terima kasih sebab sediakan lauk kegemaran tiap kali balik raya. Keli berlado memang uwan tunggu den balik baru die suh katering masakkan. Telo itik masak cili api utk laki den. air long chan siap bagi tapau bawak balik berbotol-botol..memang tiap kali balik uwan akan sediakan makanan kegemaran setiap cucu-cucu yang balik. sediakan tilam utk setiap cucu yg balik siap bantal kekabu berbantal-bantal disiapkan. siap suruh pergi tido kt hotel kalau panas nak aircond. uwan paling sempoi dan sporting. terima kasih uwan! terharu.....


Moga uwan diberi kesihatan yang berpanjangan dan sentiasa dilindungi Allah s.w.t.


kakak marissa still fefeling princess lagi.
time ni dorang dah tak de baju raya dah. bungkus abes dah.
yang sakannya mak die je yg over!


Raya ketiga dah balik putrajaya, ko mampu??meratapi je la dok umah lepas tu. nak beraya kt kl sape je yang ade kan? qada' kan tido je la keje nya pun...settle dah hari raya kami yang sempoi ni...semoga berjumpa lagi di hari raya tahun 2017 pula....


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2016
MAAF ZAHIR DAN BATIN 
=)


1 komen on "RAYA 2016 - (RAYA KETIGA)"

Anonymous said...

jadi skrg awk amik rumah selangorku kt sg.buloh atau ppa1m kt ptjaya ye? sbb sy pn mcm awk..tgk dilema ni..sobsss..rmh mak saya di ampang..sy keje di ptjaaya..

Post a Comment

 

Mrs Hary Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template