Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, December 8, 2014

Nama Baby



Now mama tengah excited tengah cari nama yang baik untuk baby mama ni. sebenarnya time marissa nak lahir dulu pun dah cari 2-3 nama baby lelaki & perempuan. Bila satu nama baby girl dah guna, mungkin boleh guna untuk adik marissa pulak. aku dengan en. suami dah list down nama sampai anak keempat tahu tak?eksaited ke tak? tapi tak tau nak guna ke tak kan. planning kemain. manusia boleh berubah-rubah fikiran bukan? haahahha

Maksud nama Adrianna Marissa

ADRIANNA     -     NISBAH
MARISSA            -     SEORANG YANG BERSOPAN SANTUN

Masa marissa mula-mula lahir dulu, kteorang panggil Adrianna. Tapi kerap demam + tak sihat. then mak mertua suruh tukar panggilan nama. mungkin nama tu berat, 'katanya..'. malas banyak bunyi, kteorang pun tukar panggil Marissa pulak.tapi tu sume Tuhan punya kerja. jangan pertikaikan kalau anak selalu sakit ye.

Dah Scan 4D tu, now mama excited lah nak cari nama-nama yang sedap-sedap untuk baby. taksabartaksabartaksabar!!!

0 komen:

Post a Comment

Nama Baby



Now mama tengah excited tengah cari nama yang baik untuk baby mama ni. sebenarnya time marissa nak lahir dulu pun dah cari 2-3 nama baby lelaki & perempuan. Bila satu nama baby girl dah guna, mungkin boleh guna untuk adik marissa pulak. aku dengan en. suami dah list down nama sampai anak keempat tahu tak?eksaited ke tak? tapi tak tau nak guna ke tak kan. planning kemain. manusia boleh berubah-rubah fikiran bukan? haahahha

Maksud nama Adrianna Marissa

ADRIANNA     -     NISBAH
MARISSA            -     SEORANG YANG BERSOPAN SANTUN

Masa marissa mula-mula lahir dulu, kteorang panggil Adrianna. Tapi kerap demam + tak sihat. then mak mertua suruh tukar panggilan nama. mungkin nama tu berat, 'katanya..'. malas banyak bunyi, kteorang pun tukar panggil Marissa pulak.tapi tu sume Tuhan punya kerja. jangan pertikaikan kalau anak selalu sakit ye.

Dah Scan 4D tu, now mama excited lah nak cari nama-nama yang sedap-sedap untuk baby. taksabartaksabartaksabar!!!

0 komen on "Nama Baby"

Post a Comment

 

Mrs Hary Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template