Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, November 18, 2014

it's hard to say Good Bye

eh, rasa sunyi pulak ofis ni bila bos dah tak ada kat sini.....

Memang aku agak emo lah sebab bos antara bos yang TERBAIK yang penah aku jaga. selalu kautim macam-macam benda. bos cover aku, aku cover dia. perkara biasa. tak cerewet. tak banyak karenah. boleh bawak bincang dan dengar pendapat kita. Kelakar, boleh gurau-gurau kasau dengan dia, semua-semua lah.

12 November 2014 (Rabu), ada buat farewell untuk bos, bos belanja makan untuk cawangan. kali terakhir lah bos belanja..

Dalam speech terakhir bos, bos kata "walaupun saya nampak macam kejam tinggalkan PA saya yang sedang sarat mengandung sekarang ni. walaupun bukan sebab PERBUATAN saya, tapi saya doakan beliau selamat bersalin".. tersentak kot! eh ehh..buat lawak lak bos kt depan orang ramai ni. malu lah iols. bahahahah!


hari terakhir bos dekat ofis.sebelum semua balik, masuk jumpa bos dulu..


























Aku masih ingat lagi hari pertama bos masuk keje, hari pertama bos naik kereta aku sebab aku nak tunjuk mana parking bos. first day jumpa first day aku pelawa naik kereta aku drive sebab nak alih kereta yang aku tumpang parking tempat parking untuk bos. Semalam, hari terakhir bos keje dekat sini, aku pulak yang tumpang naik kereta bos untuk pertama dan terakhir kalinya sebab bos nak keluar parking kereta kena touch palang guna pas kerja dan aku kena ambil pas kerja dia untuk bagi pada admin balik. belanja selfie sekali....haahahha


























then bos hantar depan loby, masa turun dari kereta bos. bos jerit panggil "ezy!!!! i'm gonna miss u"...erk??terpaku kejap. dah macam girlfriend boyfriend pulak neh. tapi lidah aku kelu...senyum je lah!

Tak tau lah nak sedih or nak gembira. sedih sebab bos paling sporting. tak dehal lah kalu aku awal pregnant dulu kul 10pagi je masuk stor tido sampai tengahari. bos tak de hal, ok je. memahami gila. nampak aku pucat je sikit dah suruh aku balik rehat. nak gembira sebab i'm free uols!!! boleh la tengahari tido dalam bilik bos! bahahahha...gitu.

semoga bos maju jaya dan jangan lupakan kami ye. you'll be missed bos!! sob-sobb.....

0 komen:

Post a Comment

it's hard to say Good Bye

eh, rasa sunyi pulak ofis ni bila bos dah tak ada kat sini.....

Memang aku agak emo lah sebab bos antara bos yang TERBAIK yang penah aku jaga. selalu kautim macam-macam benda. bos cover aku, aku cover dia. perkara biasa. tak cerewet. tak banyak karenah. boleh bawak bincang dan dengar pendapat kita. Kelakar, boleh gurau-gurau kasau dengan dia, semua-semua lah.

12 November 2014 (Rabu), ada buat farewell untuk bos, bos belanja makan untuk cawangan. kali terakhir lah bos belanja..

Dalam speech terakhir bos, bos kata "walaupun saya nampak macam kejam tinggalkan PA saya yang sedang sarat mengandung sekarang ni. walaupun bukan sebab PERBUATAN saya, tapi saya doakan beliau selamat bersalin".. tersentak kot! eh ehh..buat lawak lak bos kt depan orang ramai ni. malu lah iols. bahahahah!


hari terakhir bos dekat ofis.sebelum semua balik, masuk jumpa bos dulu..


























Aku masih ingat lagi hari pertama bos masuk keje, hari pertama bos naik kereta aku sebab aku nak tunjuk mana parking bos. first day jumpa first day aku pelawa naik kereta aku drive sebab nak alih kereta yang aku tumpang parking tempat parking untuk bos. Semalam, hari terakhir bos keje dekat sini, aku pulak yang tumpang naik kereta bos untuk pertama dan terakhir kalinya sebab bos nak keluar parking kereta kena touch palang guna pas kerja dan aku kena ambil pas kerja dia untuk bagi pada admin balik. belanja selfie sekali....haahahha


























then bos hantar depan loby, masa turun dari kereta bos. bos jerit panggil "ezy!!!! i'm gonna miss u"...erk??terpaku kejap. dah macam girlfriend boyfriend pulak neh. tapi lidah aku kelu...senyum je lah!

Tak tau lah nak sedih or nak gembira. sedih sebab bos paling sporting. tak dehal lah kalu aku awal pregnant dulu kul 10pagi je masuk stor tido sampai tengahari. bos tak de hal, ok je. memahami gila. nampak aku pucat je sikit dah suruh aku balik rehat. nak gembira sebab i'm free uols!!! boleh la tengahari tido dalam bilik bos! bahahahha...gitu.

semoga bos maju jaya dan jangan lupakan kami ye. you'll be missed bos!! sob-sobb.....

0 komen on "it's hard to say Good Bye"

Post a Comment

 

Mrs Hary Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template