Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, January 6, 2014

Adrianna Marissa turns TWO


HEPY NEW YEAR dear readers!

lambat wish 6hari. boleh lah dari tak wish langsung kan. Cite Birthday anak pun lambat jugak cite. boleh la daripada tak de langsung kan...panggg sikit!

Birthday marissa yang ke DUA Tahun, tak ada party okeh. mama nak buat macam tahun lepas, tapi ayah yang tak nak eh...marissa besar nnt salahkan ayah okeh. hahhahhaa... sebenarnya, 22Disember2013 jatuh hari AHAD. Isnin tu en. suami dah outstation, mama&anak pegi pun nak pegi bersukaria kt JB, so en.suami taknak penat kecah3 rumah kemas rumah semua. dah tu kami celebrate ber3 saje dirumah. Dirumah ye...dirumah diulang sekali lagi..sobsobb! sian lah anakku... tengok pic bawah ni perfect kan...klu nmpk bawah meja tu, sua pendek je tau! ilusi je atas bertutup abes, bawah..bahahah! kat rumah je kann....haihh...


pandai pulak 'makcik' tu posing. marissa tu pun sempat sambar tukar baju gaun. birthday girl kena lah semengah sikit kan. tapi tengok rambutt....serabai habes!!

Marissa macam tahu tau birthday die. awal bulan 12 lagi die dah nyanyi3 lagi birthday. mungkin kt school ramai yang buat birthday party kot. siap tiup3 lilin tau. bile de kek & lilin sendiri tak sabar pulak die nak tiup.. nanyi blom lagik.


anakku marissa,
semoga kamu berjaya dalam hidup dan sentiasa dibawah lindunganNya.
Mama sentiasa akan berada disisi kamu 
walau apa jua situasi
mama&ayah terlalu sayangkan kamu.....
terimakasih kerana sudi jadi peneman mama sepanjang masa
dan menjadi bayang-bayang mama kemana saja mama pergi
terima kasih marissa


mama always love you..
walaupun kadang-kadang kamu memeningkan kepala mama. bahahah!


0 komen:

Post a Comment

Adrianna Marissa turns TWO


HEPY NEW YEAR dear readers!

lambat wish 6hari. boleh lah dari tak wish langsung kan. Cite Birthday anak pun lambat jugak cite. boleh la daripada tak de langsung kan...panggg sikit!

Birthday marissa yang ke DUA Tahun, tak ada party okeh. mama nak buat macam tahun lepas, tapi ayah yang tak nak eh...marissa besar nnt salahkan ayah okeh. hahhahhaa... sebenarnya, 22Disember2013 jatuh hari AHAD. Isnin tu en. suami dah outstation, mama&anak pegi pun nak pegi bersukaria kt JB, so en.suami taknak penat kecah3 rumah kemas rumah semua. dah tu kami celebrate ber3 saje dirumah. Dirumah ye...dirumah diulang sekali lagi..sobsobb! sian lah anakku... tengok pic bawah ni perfect kan...klu nmpk bawah meja tu, sua pendek je tau! ilusi je atas bertutup abes, bawah..bahahah! kat rumah je kann....haihh...


pandai pulak 'makcik' tu posing. marissa tu pun sempat sambar tukar baju gaun. birthday girl kena lah semengah sikit kan. tapi tengok rambutt....serabai habes!!

Marissa macam tahu tau birthday die. awal bulan 12 lagi die dah nyanyi3 lagi birthday. mungkin kt school ramai yang buat birthday party kot. siap tiup3 lilin tau. bile de kek & lilin sendiri tak sabar pulak die nak tiup.. nanyi blom lagik.


anakku marissa,
semoga kamu berjaya dalam hidup dan sentiasa dibawah lindunganNya.
Mama sentiasa akan berada disisi kamu 
walau apa jua situasi
mama&ayah terlalu sayangkan kamu.....
terimakasih kerana sudi jadi peneman mama sepanjang masa
dan menjadi bayang-bayang mama kemana saja mama pergi
terima kasih marissa


mama always love you..
walaupun kadang-kadang kamu memeningkan kepala mama. bahahah!


0 komen on "Adrianna Marissa turns TWO"

Post a Comment

 

Mrs Hary Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template