Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, October 9, 2013

Bluewave Hotel Shah Alam

0 komen



Siaran langsong dari bluewave shah alam...

isnin malam pas keje bgegas balik uma mak mertua. Hantar anak situ. Plan awal mmg dah booked jadual en.suami utk jg anak sebulan awal dah. Tiba 2hari sebelum kejadian tup3 nama en.suami naik utk outstation kt penang. bengkek okeh. Kau book lah awal mana pun, xguna jgk lah. ofis en.suami ni jenis yg kau xleh reject! Kena pasrah sentiasa. Ada sekali tu baru je balik outstation mlm, esok pg bos call suh outstation balik. Mmg touch down uma tu utk tido then fly away balik. Apekah? Stress ahkak cengitu...xsempat bermanjaan betol..

masa marissa tgk mak dia siap baik punya pakai tudung bagai mmg die suh aku dukong je manjang. Dukong yg pelok erat kepala letak kt bahu aku siap. Mgkin dia dpt rase yg aku akan pegi lama. Selalu klu g keje or shopping or dating anak tinggal pun siap bye-bye je aku. Tp smlm menanges meronta ronta punya. Memang tersentuh lah naluri keibuan. Siap marah suh mak mertua masuk rumah sblm aku pegi xnk dgr suara marissa nanges. Uwaaaaa! Padahnye ade org drive hujan dlm kete....


Hello Anak, mamabpegi cari rezeki syg. Saba yeahh. Mama sayang marissa sampai mati. Mama dah bwk bantal bucuk marissa sbgi peneman tido malam. Dah la sorg satu bilik! Jangan harap aku dpt tido lena!!! 

Ok bye!


Bluewave Hotel Shah Alam

0 komen



Siaran langsong dari bluewave shah alam...

isnin malam pas keje bgegas balik uma mak mertua. Hantar anak situ. Plan awal mmg dah booked jadual en.suami utk jg anak sebulan awal dah. Tiba 2hari sebelum kejadian tup3 nama en.suami naik utk outstation kt penang. bengkek okeh. Kau book lah awal mana pun, xguna jgk lah. ofis en.suami ni jenis yg kau xleh reject! Kena pasrah sentiasa. Ada sekali tu baru je balik outstation mlm, esok pg bos call suh outstation balik. Mmg touch down uma tu utk tido then fly away balik. Apekah? Stress ahkak cengitu...xsempat bermanjaan betol..

masa marissa tgk mak dia siap baik punya pakai tudung bagai mmg die suh aku dukong je manjang. Dukong yg pelok erat kepala letak kt bahu aku siap. Mgkin dia dpt rase yg aku akan pegi lama. Selalu klu g keje or shopping or dating anak tinggal pun siap bye-bye je aku. Tp smlm menanges meronta ronta punya. Memang tersentuh lah naluri keibuan. Siap marah suh mak mertua masuk rumah sblm aku pegi xnk dgr suara marissa nanges. Uwaaaaa! Padahnye ade org drive hujan dlm kete....


Hello Anak, mamabpegi cari rezeki syg. Saba yeahh. Mama sayang marissa sampai mati. Mama dah bwk bantal bucuk marissa sbgi peneman tido malam. Dah la sorg satu bilik! Jangan harap aku dpt tido lena!!! 

Ok bye!


 

Mrs Hary Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template