Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, August 23, 2013

duapulohtujuhtahun =)


esok, 24.8.2013(sabtu) genaplah umor en.suami ke 27 tahun. nampak sgt aku tua dulu. besday aku dah lama lepas en.suami baru nak meng'injak' tua setahun bulan 8 ni. lambat bebenor. 

en.suami dah bagi hint..tapi aku buat derk!
hint 1 : ingat tak kte tgk jam kt jusco aritu tu. kedai blabla....cantikkan ma. ingat tak?
hint 2  : ma ce tengok ni (smbil tunjuk gmbr dlm fb hp die). cantikkan kemeja die pakai. 
smart lah, kemeja die de butang yg kt leher tu. hitam pun cantik.
 hint 3 : b rase macam nak beli kasut yg ni kaler coklat pulak lah (smbil tunjuk kasut kt almari tu)

tapi semua tu aku buat taktahusahaja. respon aku cam "uh yea?", "yeke?", "aah", "bolehla jgk". 
respon yg so-so je. cam endah tak endah lah.
now dah rase nyesal
sebab ape?
sebab BUNTU taktau nak cari hadiah besday dia.



*jam tu aku tau kedai kt mana, tapi tak tau design mana satu! 
(nyesal x pay attention mase en.suami tunjuk ritu. argh!)

*kemeja tu die tunjuk dlm fb die tapi aku bukak dlm fb die xjumpa pun?
kwn die yg mana 1 pakai kemeja tu ha!!

*kasut tu en.suami dah beli senyap2 tanpa aku tau!
 


hope sgt supaya en.suami tak anggap aku mengabaikan die sejak kewujudan
cikadik kite tu. bukan abai, cuma perhatian tu dibahagi 70%anak - 30%suami.
boleh?bahahhaa...alah, die pun camtu jugak..bila aku tanya soalan ni...


aku : mama ngan marissa sape yang no. satu...
b : marissa no. satu
aku : hergh! y?
b : mama dah besar, marissa kecik lagi.
aku : tapi mama yg keluarkan marissa tau...

sama kes lah tu! memasing pun dah syg anak lebih. 



kesimpulannye, sampai arini cari adiah besday tak jumpa. 
maka, aku dah book pakej percutian (lah sangat) 
ke tempat yg dirahsiakan.boleh?
next week ah cite pasal percutian tu eh. 

i love u...thanks sudi jadi ayah kepada anak mama =)

bye!



0 komen:

Post a Comment

duapulohtujuhtahun =)


esok, 24.8.2013(sabtu) genaplah umor en.suami ke 27 tahun. nampak sgt aku tua dulu. besday aku dah lama lepas en.suami baru nak meng'injak' tua setahun bulan 8 ni. lambat bebenor. 

en.suami dah bagi hint..tapi aku buat derk!
hint 1 : ingat tak kte tgk jam kt jusco aritu tu. kedai blabla....cantikkan ma. ingat tak?
hint 2  : ma ce tengok ni (smbil tunjuk gmbr dlm fb hp die). cantikkan kemeja die pakai. 
smart lah, kemeja die de butang yg kt leher tu. hitam pun cantik.
 hint 3 : b rase macam nak beli kasut yg ni kaler coklat pulak lah (smbil tunjuk kasut kt almari tu)

tapi semua tu aku buat taktahusahaja. respon aku cam "uh yea?", "yeke?", "aah", "bolehla jgk". 
respon yg so-so je. cam endah tak endah lah.
now dah rase nyesal
sebab ape?
sebab BUNTU taktau nak cari hadiah besday dia.



*jam tu aku tau kedai kt mana, tapi tak tau design mana satu! 
(nyesal x pay attention mase en.suami tunjuk ritu. argh!)

*kemeja tu die tunjuk dlm fb die tapi aku bukak dlm fb die xjumpa pun?
kwn die yg mana 1 pakai kemeja tu ha!!

*kasut tu en.suami dah beli senyap2 tanpa aku tau!
 


hope sgt supaya en.suami tak anggap aku mengabaikan die sejak kewujudan
cikadik kite tu. bukan abai, cuma perhatian tu dibahagi 70%anak - 30%suami.
boleh?bahahhaa...alah, die pun camtu jugak..bila aku tanya soalan ni...


aku : mama ngan marissa sape yang no. satu...
b : marissa no. satu
aku : hergh! y?
b : mama dah besar, marissa kecik lagi.
aku : tapi mama yg keluarkan marissa tau...

sama kes lah tu! memasing pun dah syg anak lebih. 



kesimpulannye, sampai arini cari adiah besday tak jumpa. 
maka, aku dah book pakej percutian (lah sangat) 
ke tempat yg dirahsiakan.boleh?
next week ah cite pasal percutian tu eh. 

i love u...thanks sudi jadi ayah kepada anak mama =)

bye!



0 komen on "duapulohtujuhtahun =)"

Post a Comment

 

Mrs Hary Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template