Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, May 21, 2013

holiday!

0 komen

 2-4 Jun 2013 cepatlah datang!!
dah tak sabar sangat dah nak rehat kan minda dan badan neh. en.suami ada cakap, setiap tahun kita kena rancang satu tempat untuk bercuti. anggap je tu percutian keluarga kecik kte. ouh, shuweet okeh. die cakap je, tapi aku lah orang yg tolong survey tiket, hotel, pilih tepat ikut suke hati makbapak haku. balik umah, bentang kertas kerja kt en.suami. kalau lulus, rase macam projek besar untung juta-juta punya tau. biasenye en.suami tak banyak songeh, die ON je, aku je yg lebih cerewet kot. situ taknak, situ dah pegi, sane xbest..kekadang tu, xsempat bincang, book je terus. balik baru bentang kerja. boleh? lulus ke tak ke, tetap kena pegi sebab da booking. (taktik kotor neh)..

contoh:-
 

 Booking dulu, then baru call en.suami mohon kelulusan. bahahha!! sebab ape?ko gile harga dah murah, pastu ko nak postpone?memang tak dapat dah lah harga tu dah. biasalah air asia kan...time tu yang tiket RM0 punya harga. gila tak?tapi harga jadi camtu sebab bayar dak tecit tu punya tiket. harga kami sorang seratus ++ je. masuk beg+seat+airport tax. tapi si marissa punya tiket lagi mahal dari kami punya tiket. sebab infant harga die fixed. hampehh! dah tu takkan nak tinggalkan dak tecit tu kan. nak hangkut, kena lah bayar jugak. tapi still harga murah lah jugak tu kan. 2dewasa+1Infant= RM421. makanya.....anda semua nantikan lah ye, cerita orang yang pegi holiday tu nnt..kui3...(kalau lah rajin diupload)..bahahha! 


MOod : tak sabarrrr sangat okeh!!



6februari2013

0 komen
biasalah cerita dah basi baru nak recall balik. 

happy 27 years old to me!
 uhukuhukkk...kalau masuk 30 nanti menangis lah kot...
tua sudah....tapi dah tua-tua ni dapat suprised lah pulak!!
 

bunga sama kaler pulak dengan warna baju. anyway, thanks yer kepada orang yg berkenaan bagi bunga tu. heppy sesangattt!! loveeeeeee you lahh...muahmuahhhh....




1million purple walk

0 komen

Bulan brape eh?lupa dah makcik..urat manyak putus time branak dulu. kot. tapi seronoklah, ramai tengok berdondon purple semuanya. time ni, en.suami kena outstation, maka ahkak dan kawan-kawan beronggeng lah ke sinun dengan si anak. excitednyelah sampai sanggup pegi beli baju baru utk sikecik. tapi baju tersendat lah pulak...padah lah si emak pegi beli baju tak bawak anak. saiz anak pun tak tahu kah?apalah punya emak ini orang..kui3...


 eh, korang teleng kan lah kepala eyh..malas nak rotate. boleh?bahahah...
 

aku ni, punyalah risau sebab risau si kecik ni meragam. kan ramai orang, panas pulak tu kan. tapi alhamdulillah, si anak sangatlah behave dan baikkkkkkk sekali. mungkin die tau ayah die tak de kt situ kan. so, die bagi mak die xpening sangat lah kena jaga sorang...



balik rumah, 22 pun terbongkang sampai lah petang....si ayah balik pun tak de sape nak layan. bahahahah!! celik-celik mata en.suami dah ade tengok tv..boleh?baikk punya penat kan??kui3......


ehem ehemm..

0 komen
salam semua...

lama menyepi kan?sebok menguruskan keluarga...(ayat skema tak hengat!)...Start dari mybaby kena chicken pox, teruslah aku sepi tanpa berita..kui3....life cam biasa je, tak de yang extraordinary punya cerita. mungkin tu jugak salah satu sebab aku dah jarang update blog. lain lah kalau aku ni retis kan. hari-hari de show, nak show off kt uols.

baiklah, memandangkan arini agak baik hati sikit..maka akan ku update cerita-cerita yg agak menarik utk dikongsi.....sblum tu, nak show up, dak tecit yang semakin membesar neh...


hai lah anak, cepatnya kamu membesar...huhuhuuuu



Monday, May 13, 2013

what a day!

0 komen
lama rasenye tak membebel kt sini
sebok mengalahkan PM.

Bukan senang nak jadi pekerja sekaligus jadi isteri dan anak 
yang sedang giat membesar (kui3)

penat dan letih sentiasa
bz memanjang

Insyaallah ada kelapangan akan ku hapdet laju3
siap backdated nye story pun aku cite....
tapi ...... bila berkelapangan nanti lah yer. hu3

 

holiday!

0 komen

 2-4 Jun 2013 cepatlah datang!!
dah tak sabar sangat dah nak rehat kan minda dan badan neh. en.suami ada cakap, setiap tahun kita kena rancang satu tempat untuk bercuti. anggap je tu percutian keluarga kecik kte. ouh, shuweet okeh. die cakap je, tapi aku lah orang yg tolong survey tiket, hotel, pilih tepat ikut suke hati makbapak haku. balik umah, bentang kertas kerja kt en.suami. kalau lulus, rase macam projek besar untung juta-juta punya tau. biasenye en.suami tak banyak songeh, die ON je, aku je yg lebih cerewet kot. situ taknak, situ dah pegi, sane xbest..kekadang tu, xsempat bincang, book je terus. balik baru bentang kerja. boleh? lulus ke tak ke, tetap kena pegi sebab da booking. (taktik kotor neh)..

contoh:-
 

 Booking dulu, then baru call en.suami mohon kelulusan. bahahha!! sebab ape?ko gile harga dah murah, pastu ko nak postpone?memang tak dapat dah lah harga tu dah. biasalah air asia kan...time tu yang tiket RM0 punya harga. gila tak?tapi harga jadi camtu sebab bayar dak tecit tu punya tiket. harga kami sorang seratus ++ je. masuk beg+seat+airport tax. tapi si marissa punya tiket lagi mahal dari kami punya tiket. sebab infant harga die fixed. hampehh! dah tu takkan nak tinggalkan dak tecit tu kan. nak hangkut, kena lah bayar jugak. tapi still harga murah lah jugak tu kan. 2dewasa+1Infant= RM421. makanya.....anda semua nantikan lah ye, cerita orang yang pegi holiday tu nnt..kui3...(kalau lah rajin diupload)..bahahha! 


MOod : tak sabarrrr sangat okeh!!



6februari2013

0 komen
biasalah cerita dah basi baru nak recall balik. 

happy 27 years old to me!
 uhukuhukkk...kalau masuk 30 nanti menangis lah kot...
tua sudah....tapi dah tua-tua ni dapat suprised lah pulak!!
 

bunga sama kaler pulak dengan warna baju. anyway, thanks yer kepada orang yg berkenaan bagi bunga tu. heppy sesangattt!! loveeeeeee you lahh...muahmuahhhh....




1million purple walk

0 komen

Bulan brape eh?lupa dah makcik..urat manyak putus time branak dulu. kot. tapi seronoklah, ramai tengok berdondon purple semuanya. time ni, en.suami kena outstation, maka ahkak dan kawan-kawan beronggeng lah ke sinun dengan si anak. excitednyelah sampai sanggup pegi beli baju baru utk sikecik. tapi baju tersendat lah pulak...padah lah si emak pegi beli baju tak bawak anak. saiz anak pun tak tahu kah?apalah punya emak ini orang..kui3...


 eh, korang teleng kan lah kepala eyh..malas nak rotate. boleh?bahahah...
 

aku ni, punyalah risau sebab risau si kecik ni meragam. kan ramai orang, panas pulak tu kan. tapi alhamdulillah, si anak sangatlah behave dan baikkkkkkk sekali. mungkin die tau ayah die tak de kt situ kan. so, die bagi mak die xpening sangat lah kena jaga sorang...



balik rumah, 22 pun terbongkang sampai lah petang....si ayah balik pun tak de sape nak layan. bahahahah!! celik-celik mata en.suami dah ade tengok tv..boleh?baikk punya penat kan??kui3......


ehem ehemm..

0 komen
salam semua...

lama menyepi kan?sebok menguruskan keluarga...(ayat skema tak hengat!)...Start dari mybaby kena chicken pox, teruslah aku sepi tanpa berita..kui3....life cam biasa je, tak de yang extraordinary punya cerita. mungkin tu jugak salah satu sebab aku dah jarang update blog. lain lah kalau aku ni retis kan. hari-hari de show, nak show off kt uols.

baiklah, memandangkan arini agak baik hati sikit..maka akan ku update cerita-cerita yg agak menarik utk dikongsi.....sblum tu, nak show up, dak tecit yang semakin membesar neh...


hai lah anak, cepatnya kamu membesar...huhuhuuuu



what a day!

0 komen
lama rasenye tak membebel kt sini
sebok mengalahkan PM.

Bukan senang nak jadi pekerja sekaligus jadi isteri dan anak 
yang sedang giat membesar (kui3)

penat dan letih sentiasa
bz memanjang

Insyaallah ada kelapangan akan ku hapdet laju3
siap backdated nye story pun aku cite....
tapi ...... bila berkelapangan nanti lah yer. hu3

 
 

Mrs Hary Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template