Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, November 2, 2011

Video Eksklusif

0 komen
video
ohoooooo
Terhangat dipasaran neh. selalu baby kalau moving mummy die amek hp je record video mesti baby cam tau je. terus dok diam. bijak3... tapi semalam 1.11.2011 jam 12.04tengahari (34weeks&2days)die main bola agaknye dalam pewot mummy neh. terus cecepat amek hp dan record. sebab tu la mummy diam je dalam video neh. tak bersuara. sebab taknak kasi baby tau yg mummy nak curi-curi snap video baby kicking.

Daddy kalau mummy cakap je baby kicking mummy kuat3 mesti die pun nak join jugak tolak3 pewot mummy  dari luar pewot nk join baby main kicking dalam pewot tu. aiyooo, yg dalam main tolak3 yg daddy kt luar ni pun nak tolak3 jugak penat kot nak melayan. tu belom cite daddy men gigit3 pewot sebab geram kt baby dlm pewot tu. saje kadang-kadang daddy nak suh baby bangun nak ajak main. mummy rase nnt baby kluar nnt, abes baby kena gigit ngan daddy sebab geram. 

Jumaat neh ade kelas Antenatal kt Hospital Sg.Buloh. bajet nak pegi kelas neh kt Hospital Putrajaya, tapi date utk bulan 11 kelas tu mummy da 37weeks, tak diterima dah. mungkin dorang takut mummy bersalin da kot. Org paling excited, tentulah daddy. sape lagi?semangat nak belajar cara-cara nak teman mummy push baby nanti kot. kuikuikuii....nnt mummy update cite pasal kelas Antenatal tu key.



nota kaki : agak3 baby nak kua 2weeks before ke 2weeks after due date eh??mummy cam tak sabar je neh...ape kate baby kua 2weeks before due date?amacam?tak sabar nak cuti 3bulan BERGAJI PENUH neh. heheheheh =P 


Video Eksklusif

0 komen
video
ohoooooo
Terhangat dipasaran neh. selalu baby kalau moving mummy die amek hp je record video mesti baby cam tau je. terus dok diam. bijak3... tapi semalam 1.11.2011 jam 12.04tengahari (34weeks&2days)die main bola agaknye dalam pewot mummy neh. terus cecepat amek hp dan record. sebab tu la mummy diam je dalam video neh. tak bersuara. sebab taknak kasi baby tau yg mummy nak curi-curi snap video baby kicking.

Daddy kalau mummy cakap je baby kicking mummy kuat3 mesti die pun nak join jugak tolak3 pewot mummy  dari luar pewot nk join baby main kicking dalam pewot tu. aiyooo, yg dalam main tolak3 yg daddy kt luar ni pun nak tolak3 jugak penat kot nak melayan. tu belom cite daddy men gigit3 pewot sebab geram kt baby dlm pewot tu. saje kadang-kadang daddy nak suh baby bangun nak ajak main. mummy rase nnt baby kluar nnt, abes baby kena gigit ngan daddy sebab geram. 

Jumaat neh ade kelas Antenatal kt Hospital Sg.Buloh. bajet nak pegi kelas neh kt Hospital Putrajaya, tapi date utk bulan 11 kelas tu mummy da 37weeks, tak diterima dah. mungkin dorang takut mummy bersalin da kot. Org paling excited, tentulah daddy. sape lagi?semangat nak belajar cara-cara nak teman mummy push baby nanti kot. kuikuikuii....nnt mummy update cite pasal kelas Antenatal tu key.



nota kaki : agak3 baby nak kua 2weeks before ke 2weeks after due date eh??mummy cam tak sabar je neh...ape kate baby kua 2weeks before due date?amacam?tak sabar nak cuti 3bulan BERGAJI PENUH neh. heheheheh =P 


 

Mrs Hary Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template