Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, September 27, 2011

0 komen
adoii, lamenye tak hapdet blog neh..bersawang habes dah.
mood berblog hilang ntah kemana.
janji nak cite bab gender baby pun ntah bile nak dilangsaikan
bile tengok countdown tinggal 11weeks je seblom deliver
terus jadi..ermmm uhhh takottnye!!
agagagagaaaa...

tak de mud la nak celoteh panjang3. tunggu ah mood baik nnt ye

Thursday, September 8, 2011

Selamat Hari Raya

0 komen
hari raya sebagai seorang isteri sangatlah mencabar tau. perlu bahagikan masa sebaik mungkin agar tak de family yg kecil hati. cerita pasal puase pun maseh tegantung-gantung lagi, tup tup da raya kan?cepat betol mase berlalu. ble da kawen ni macam tak cukup mase je, apetah lagi nak berblogging. haihh...



Route Map Beraya : Rawang-Sg.Buloh-Juasseh, N9-Sepang-Pontian, Johor

nak pengsan rasenye, terkejar-kejar balik sanasini dalam mase seminggu bercuti tu. kereta tu da macam kereta org pelarian da. baru berdua, tapi seat belakang penuh dah dengan barang. tahun depan bertiga tak tau la nak sumbat mane. (perlu ke beli kete besau sket yek?)hehhehe..alasan!



Selamat la pak mertuaku kerja dihari raya pertama, ada alasan la nak beraya kt kampong mak aku dulu tahun neh. malam raye baru gerak balik kampong mak aku. sebabnye, nak merayau kt jalan TAR dulu, last minit shopim. best wooo! walaupun sesak ngan org, tapi harga runtuh kot last2 minit neh.


mybaju raye pun puan mak yg belikan kain, aku tinggal g anta tailor je. sepatutnye niat asal tahun ni tak nak pakai baju kurung. nak g beli maxi dress je kt jalan TAR. tapi bile mak da sponsor kami adik beradik perempuan, tadah tangan je la kan. sehari sebelom raye baru g cari baju melayu en.suamy yg kaler matching. selamat ade saiz S lagik. (pakcik neh cerewet yang amat!)


nota kaki : ehh, nak tau tak sambungan entry kt bawah tu?girl or boy??hehehehe....next entry ehh, tengok kerajinan jari jemari ku ini nanti.korang doa2kan la aku rajin eh. hehehehehe....daa!
0 komen
adoii, lamenye tak hapdet blog neh..bersawang habes dah.
mood berblog hilang ntah kemana.
janji nak cite bab gender baby pun ntah bile nak dilangsaikan
bile tengok countdown tinggal 11weeks je seblom deliver
terus jadi..ermmm uhhh takottnye!!
agagagagaaaa...

tak de mud la nak celoteh panjang3. tunggu ah mood baik nnt ye

Selamat Hari Raya

0 komen
hari raya sebagai seorang isteri sangatlah mencabar tau. perlu bahagikan masa sebaik mungkin agar tak de family yg kecil hati. cerita pasal puase pun maseh tegantung-gantung lagi, tup tup da raya kan?cepat betol mase berlalu. ble da kawen ni macam tak cukup mase je, apetah lagi nak berblogging. haihh...



Route Map Beraya : Rawang-Sg.Buloh-Juasseh, N9-Sepang-Pontian, Johor

nak pengsan rasenye, terkejar-kejar balik sanasini dalam mase seminggu bercuti tu. kereta tu da macam kereta org pelarian da. baru berdua, tapi seat belakang penuh dah dengan barang. tahun depan bertiga tak tau la nak sumbat mane. (perlu ke beli kete besau sket yek?)hehhehe..alasan!



Selamat la pak mertuaku kerja dihari raya pertama, ada alasan la nak beraya kt kampong mak aku dulu tahun neh. malam raye baru gerak balik kampong mak aku. sebabnye, nak merayau kt jalan TAR dulu, last minit shopim. best wooo! walaupun sesak ngan org, tapi harga runtuh kot last2 minit neh.


mybaju raye pun puan mak yg belikan kain, aku tinggal g anta tailor je. sepatutnye niat asal tahun ni tak nak pakai baju kurung. nak g beli maxi dress je kt jalan TAR. tapi bile mak da sponsor kami adik beradik perempuan, tadah tangan je la kan. sehari sebelom raye baru g cari baju melayu en.suamy yg kaler matching. selamat ade saiz S lagik. (pakcik neh cerewet yang amat!)


nota kaki : ehh, nak tau tak sambungan entry kt bawah tu?girl or boy??hehehehe....next entry ehh, tengok kerajinan jari jemari ku ini nanti.korang doa2kan la aku rajin eh. hehehehehe....daa!
 

Mrs Hary Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template