Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, April 28, 2010

Bile mood datang..

0 komen
semalam pas keje terus ajak mygeng g survey2 baju kawen kt area2 putrajaya & bangi. Dalam keadaan hujan, mood utk berjalan membuak2. padahal tido adalah benda yg paling aku suka buat bile ujan.

.


Kedai pertama kami terjah adalah Puteri's kt presint 8. memang baju2 semua tip top sume lah, memang ada la baju yg aku suka. Tapi disebabkan baju lelaki bersaiz 'S' hanya ada 2 saje, purple & silver agak terhad jugak baju yg aku boleh pilih utk match kan dengan baju aku. Selain dari harga yg agak mailto:^$@!! tapi masih boleh dipertimbangkan... (No picture taken)

.

Kedai kedua Leezsha Bridal kt Bangi, tempat aku amek pakej time tunang aritu. baju memang ada 4-5 baju yg menepati ciri2 kesukaanku. Boleh dipertimbangkan jugak! dah aim satu baju yang kain tangkap sapu sampah. harga berpatutan dan masih under budget lagi, tapi................ntah la..(no picture taken) guna gambar time tunang: bergaya bersama baju leezsha bridal

msih tidak puaskah aku berpakaian mengheret2 sampah time tunang arituwh??

.



Kedai last butik yang aku amek pakej pelamin tuwh. mygeng sebok nak pegi tengok butik ni yang aku kate tak de baju yang aku berkenan tuh. belek punya belek, die suh la aku try baju nih..





hohhh, not bad kan..bile da pakai baru rase ke'best'an pakai baju ni tapi tak de kain leret mak leret. nice kaler jugak. tapi lagi suka yang kt butik puteri's & butik leeszha lagik. Bile krim & silver bergabung jadi ape??malatop tak mak, nyah????macam dull jerwww...


p/s : baju kesukaanku perlu dibooking dgn kadar segera, takut di booking orang lain...ohhhh, camane nih??budget oh budget....

Monday, April 26, 2010

pening la camni...

8 komen

hohh. sabtu aritu seperti yg dijanji & didate kan oleh aku & en.tunang untuk ke butik pengantin utk tengok pakej kawen. seperti yg kujangkakan, kedai yg aku minat ni telah full sehingga awal bulan januari. selamat date kawen kami masih kosong. huhh, kelegaan aku. apesal ramai sgt kawen nih? aku ni survey2 dlm tenet jer, mane yg aku minat aku list kan then kasi pembentangan kertas kerja dkt en.tunang dulu untuk kelulusan & persetujuan. setelah en.tunang bersetuju & berpuas hati dengan kertas kerja barulah kami akan bersama-sama menerjah butik tersebut setelah buat appointment dengan en.kedai.

.

Bile da discuss sume, memang puas hati dengan ape yg de dlm pakej & harga pun berpatutan selain under our budget. en.tunang pun da suke dengan baju lelaki saiz M yg menepati saiz badan keding die tuwh. en.tunang memang sgt cerewet klu baju yg besar2 & menggelebeh. Bermaksud die bersetuju dengan baju tersebut, tapi aku TIDAK!!

.

adoiiiii, satu baju pun agak tak berkenan dihati. tak tahulah kenapa dengan mata aku aritu, ade je yg tak kena. adakah aku sgt cerewet?! of coz la kan, sure la kte yang pakai ni nak yang terbaik betul tak? kakak butik de suggest utk buat baju baru dengan +RM400 sajeee, tapi pengalaman time tunang dulu membuatkan aku seriau & kejang buat seketika. dah name pun cerewet, takut ape yg diangankan tak menjadi kenyataan. susah orang nk paham ape yg aku nak sebenarnye. walaupun da kasi gambar contoh, hasilnye apesal jadi lain??? (soalan utk kakak butik time tunang)hehehe. maka untuk tidak mengambil risiko, rasanya aku terpaksa la mencari BAJU aku kt kedai2 lain untuk disewa. meh tengok ape yg de dlm kepale aku skrg nih....

yang ni suweeett klu pakai time nikah kan?setuju semua???

.

Here some pic's yang aku adore sesangat....(to brides, sory i cilok gambar u'olls. tak de niat jaat, cuma nak kasi sampel baju yg i suke jerk)



seee......baju pengantin perempuan sgt ler mengkagumkan! tapi agak tidak suke baju lelaki berlainan kaler..seperti berkahwin dengan orang lain.hoh?
.

This is shuweet toooo.....ciri2 baju sgt la aku suka from top to toe. BUT......kaler!!why PINK?? to be honest, tak suke kaler pink. for sure jugak en.tunang akan reject kaler ini. sure proposal akan direject bulat2 oleh en.tunang!

.

ohhh sgt mencintai baju pengantin ini. sgt lawa & menepati citarasa..ape boleh kata??masih mencari butik yg ada baju2 sebegini rupa. keep on searching!
.
apakah persamaan yg anda nampak pada semua baju2 tersebut diatas???? yeesssss.....sebegini...ini yang aku NAKKKKKKKKKKKkkkk...........

dress or layah yang boleh seret semua sampah & kekotaran lantai untuk dikaut bersama ke atas pelamin!! ohhh idaman hati ni. hajat telah pun diberitahu kepada sponsor terbesar iaitu en.tunang. beliau bersetuju, dengan syarat pegang sendiri dress yg meleret tuwh, tak de sape nk tolong pegangkan klu tersangkut nanti. takpe2, akan ku peluk dress merleret itu utk kepuasan ati yang memberontak ingin menjadi dbkl mengkaut kekotoran.hehehhee.....ok, now keep on seaching dress sebegini untuk buat pembentangan kali kedua pada en.tunang untuk tindakan susulan & persetujuan. hihihiiii......any suggestion??pening ohhh pilih baju.

seorang lagi dah.......

0 komen

KAWEN...

Kt ofis aku ni macam ade perlumbaan berkawen secara beramai-ramai mengikut nombor giliran. satu persatu tukar status dari 'hidup sorg' kepada 'hidup berdua'. memandangkan ramai yg muda2 belaka kt ofis ni, maka satu persatu la tunggu turn utk kawen. next adalah gadis ayu bertudung Oren this coming 1st may.

Seperti kebiasaannya la, datang ke majlis orang kawen tapi berphotogedix berlebih2 dari snap picture pengantin itu sendiri. Seolah2 satu reunion yg besar diadakan utk berjumpa kawan2, padahal hari2 jumpe kt ofis. kah kahhhh kahhhh..

Akhir sekali, mari nengok SEkeping gambar pengantin untuk tatapan rakan blogger! *wink*...selamat pengantin baru kepada Pejot & suami....ari sabtu bersanding, arini (isnin) sudah masuk keje! pengantin rajin bekerja nih...


Wednesday, April 21, 2010

Pelamin angankuwhh

0 komen
Hype...
.
This entry 1st entry bercerita berkenaan dengan kawen!ohhh suke taw cite bab kawen2 nih. excited pulak jadinye.
.
1st thing yg kami buat adalah TEMPAH DEWAN. asyik pikir "awal lagi", "baru bulan bape", "nantilah" sume. tengok2 tarikh yang kami cadangkan utk kawen akhir tahun ni telah pun FULL house dari bulan april sehingga Januari 2010! amek ko, aku memang menyalahkan en.tunang la sebab lambat bg keputusan & lambat booking dewan. So, setelah amek tarikh yg dewan free, baru lah kami bermula dengan pencarian kedua. kali ni tak mo tangguh2 & lewat2kan lagi dah. takut terjadi cam kes dewan aritu.
.
Bawah ni gambar pelamin yang telah di shortlisted kan dan telah menambat hati aku. hurmmmm......
.
1) Pilihan pertama :

sebab aku pilih?? sbab dah ade orang yg guna pelamin ni sama dengan dewan aku kawen. agak da nampak gambaran pelamin aku nanti kt atas pentas tu nnt. Tapi mungkin akan di ubah suai sedikit la kot. takkan sebijik sejaban lak kan?

.

2) Pilihan kedua:

Sooooo shuuuweeet kan??ringkas & lawa
.
3) Pilihan ketiga :

ni pun shuuuweet jugak, bunga ikut kaler tema la kan...

.
4) Pilihan keempat:

Pelamin ni nampak modern & elegen...(pilihan en. tunang)
.
Nak pilih pelamin pun da pening, belum pilih baju lagi ni. sure kecoh punye butik pengantin nnt, sebab favourite kaler aku & en. tunang amatlah berbeza. Sabtu ni da wat appointment untuk pegi tengok pelamin & baju. excited ohhhh !!!
0 komen
Dengan ini, saya merasmikan blog skin yang telah diperbaharui untuk menaikkan lagi nafsu & semangat aku untuk kembali aktif berblogging seperti dahulu! yeahhhh.....menepati tema yang berkaitan, maka post lepas2 ni berkemungkinan besar 80% adalah berkaitan dengan preparations for mybigday! that's y title pun da tukar dari Full of Love ==> Counting the days.. Hope u all like it!

http://www.emocutez.com

Aksi si gedik's bersama en. tunang!

0 komen

WANTED!!

Aksi jelingan sibudak kecik yang mengedik's dengan en.tunang. ohhh, kamu sangat mengada2 yerk?mane taknya..sila rujuk gambar dibawah:-

kemain sombong lagik kamu yer bile aku nak dukung. nak jugak melekat bersama en.tunang walau macam2 pujukkan da aku buat. tak layaaannn! Aku tak taw la nape la budak2 tak berape suke ngan aku?hurmmmm..kena cari penyebab nih. tapi bile en.tunang pulak, sume budak pun nak die dukung! cesssss......sgt tak haci. siap beraksi berpelukkan seperti bapa & anak yang sudah lama terpisah...nengok gamba-gamba sibudak kecik bersama en. tunang yg agak menguji kesabaranku.hakhakkkkk...(jeles nok walaupn ngan budak kecik?)hahah

takmo pandang aku dah nih..gile sombong sikecik nih!

"apa pandang2??nak cari gado ker?" kata si budak kecik..huhuuu

Sepanjang berada kt situ, melekat je budak kecik ngan en.tunang. siap nangis lagik bile en.tunang letak kt bawah sebab die da lenguh bahu da. terpaksa jugak mendukung kemana saja smpai si kecik tidoooo nenyak dipangkuan en.tunang.....ohhh sooo shweeet!! boleh jd bapa mithali nih...hehehhe. practise make perfect!! waaalllaaaaa....

Friday, April 16, 2010

ape kes?

1 komen

Hola....

Pernah tak korang rase ape yg aku rase bile tengah bunga2 cinta mekar dihati (uweekk!) ni tetibe de pulak malaaun yg bergelar EX muncul kembali dlm hidup anda?

ohhh tak suka tak suka!! http://www.emocutez.com

Puas la haku privatekan blog, privatekan Friendster, YM, Facebook, tukar nombor phone sume. memang tangkap musuh KETAT sungguh la kan dengan EX ni. tak taw la nape, tapi mungkin disebabkan die sgt la FANATIK, ANGAU, GILE boleh buat ape saje yg tak dijangka yang boleh mengancam keselamatan hubungan aku & myfiance. Pernah gak dulu gado besar-besaran dgn myfiance pasal budak yg tak paham2 bahase nih. time tu masih berboyfriend lagi la kan ngan myfiance..hehhe

dapat saje die mencari aku setelah lama aku menghilangkan diri http://www.emocutez.commane aku nk sembunyik lagi pun tak taw dah, abes sume pelusuk die carik!

Setelah berjaya bertahun-tahun menyembunyikan diri, akhirnya dapat jugak die kesan aku dengan kasi pesanan melalui facebook kawan2 sekolah lama aku. Boleh pulak die gelarkan die "EX EZLINA" kt dlm FB tuw? yg tak tahan siap taip NAMA aku pulak tuh dlm komen dkt page membe sekolah aku!

WTF!! http://www.emocutez.comtak taw malu betul!! buat malu kaum jerk!

Malaun tu ada ADD aku dekat FB, tapi haram jadah la aku nak APPROVED kan. memang cari nahas la klu aku approved.

.

http://www.emocutez.comPESANAN BUAT SI EX:

boleh tak ko hidup dengan kehidupan ko tanpa ganggu aku lagik??ape lagi yg ko nak?suma duit yg penah ko keluarkan utk aku dulu suma aku dah bayar balik kan???!!!! tak cukup lagi ker?

Ya Allah Ya Tuhanku, Kau kuatkan la hati EZLINA untuk melalui dugaan ini dan Kau pelihara lah hubungan yang telah dijalinkan ini dari gangguan luar. Aminn......
http://www.emocutez.com
Semoga aku tabah melalui hari-hari yang akan menduga emosi dan fizikal aku dalam mengecap nikmat kehidupan sebagai seorang tunangan encik husairy.

Tuesday, April 13, 2010

Rasanya aku perlukan....

0 komen
Setelah kembali bekerja ni, ati macam tak tenang. walaupun bos masih lagi berkursus selama seminggu lagi, tapi keje di ofis lagi bertambah nampaknye. credit habis semata2 nak mengINFO bos memacam benda penting. Bos credit di sponsor Jabatan, PA ni??kua g topup guna duit sendiri okeh! sangat tak hacihttp://www.emocutez.com....Msg bos lagi berderet2 dlm inbox hp berbanding msg dari si chenta hati. http://www.emocutez.com
.
.
Rasanya aku perlukan.............................sebuah percutian yg maha hebat lamanya untuk tenangkan fikiran & bersukaria bersama keluarga & si chenta hati. Rase cam nak pegi makan angin diluar negara lagi jerk! lepas g london tu, keluarga aku seolah2 fobia pulak nak ke overseas! takut mak sakit lagi ke??bih kurang la kot...hahahhaa.....nak penuhkan cop2 dlm passport sebenarnye!hahaha, pasni nak heret budak bucuk ikut sekali la g holiday ngan myfamily.bleh bleh tak BB??huhuhuuu....http://www.emocutez.comnak tinggalkan, takut rindu. so heret je la g sekali.....nak pegi mane yerk??mari survey2~~~~
.
.
Motif : merindui si Chenta hati yg outstation di JB. sebok je org baru balik kursus kt Johor, die pulak sebok nak g JB jgak.http://www.emocutez.com

Kursus

0 komen
Mood ohh mood...sila la kembali kepadaku!

Sgt moody akhir2 ni, tak tahu kenape..sampai dah bersawang2 da blog ku nih. shuhh shuhhh. G jauh2 mood yang tak helok nih! mari cite kisah yang agak sudah kebasian nih..
Last week, aku dapat kursus kt INTAN wilayah selatan dekat Kluang Johor. secara kebetulan pulak mybos pun kursus kt INTAN jugak tapi dekat Bukit kiara. hamboiii hamboiii, pandai cari tarikh nih.hahahaha...secara kebetulan je tu. kire kami tutup kedai la kan utk seminggu~~~bos & PA mau pegi bersuka ria!hahahaa

Tapi aku keseorangan je taw g kursus ni utk wakil Jabatan aku nih. pegi sendiri balik sendiri, sume sendirian berhad la kan.

Ada jugak orang yg lebih rendah dari haku.hehe, selalu je aku dibuli di ofis atas kependekkan ku yg terserlah. tapi kt sini aku bangga sebab ada yg lebih pendek dr aku!hahah..(jaatnye aku gelakkan org)

Bersesi photogedixx terlebih dlu...

TeddyBear tu utk setiap sorang sebagai cenderamata ingat-ingatan berkursus bersama..sedondon pulak dengan kamus ku ituwhh..

Jangan tekezut dgn gambar diatas. yela, da taw murah RM3/cuci abes ari2 aku pegi cuci. Takyah turun kete pun, dok je dlm kete. Motif pegi ari2 sebab? petang cuci, esok pagi ujan. keluar petang lecak2 cokelat kaler teh tarik melekat2 kt badan kete. esok keluar lagi begitu juga keadaannya. last2, sampai time balik tercabut door visor belakang aku dek digelek2 bende alah yg berguling2 tuwh. huhhhh!! terus tak de mood balik..... =<


Bile mood datang..

0 komen
semalam pas keje terus ajak mygeng g survey2 baju kawen kt area2 putrajaya & bangi. Dalam keadaan hujan, mood utk berjalan membuak2. padahal tido adalah benda yg paling aku suka buat bile ujan.

.


Kedai pertama kami terjah adalah Puteri's kt presint 8. memang baju2 semua tip top sume lah, memang ada la baju yg aku suka. Tapi disebabkan baju lelaki bersaiz 'S' hanya ada 2 saje, purple & silver agak terhad jugak baju yg aku boleh pilih utk match kan dengan baju aku. Selain dari harga yg agak mailto:^$@!! tapi masih boleh dipertimbangkan... (No picture taken)

.

Kedai kedua Leezsha Bridal kt Bangi, tempat aku amek pakej time tunang aritu. baju memang ada 4-5 baju yg menepati ciri2 kesukaanku. Boleh dipertimbangkan jugak! dah aim satu baju yang kain tangkap sapu sampah. harga berpatutan dan masih under budget lagi, tapi................ntah la..(no picture taken) guna gambar time tunang: bergaya bersama baju leezsha bridal

msih tidak puaskah aku berpakaian mengheret2 sampah time tunang arituwh??

.



Kedai last butik yang aku amek pakej pelamin tuwh. mygeng sebok nak pegi tengok butik ni yang aku kate tak de baju yang aku berkenan tuh. belek punya belek, die suh la aku try baju nih..





hohhh, not bad kan..bile da pakai baru rase ke'best'an pakai baju ni tapi tak de kain leret mak leret. nice kaler jugak. tapi lagi suka yang kt butik puteri's & butik leeszha lagik. Bile krim & silver bergabung jadi ape??malatop tak mak, nyah????macam dull jerwww...


p/s : baju kesukaanku perlu dibooking dgn kadar segera, takut di booking orang lain...ohhhh, camane nih??budget oh budget....

pening la camni...

8 komen

hohh. sabtu aritu seperti yg dijanji & didate kan oleh aku & en.tunang untuk ke butik pengantin utk tengok pakej kawen. seperti yg kujangkakan, kedai yg aku minat ni telah full sehingga awal bulan januari. selamat date kawen kami masih kosong. huhh, kelegaan aku. apesal ramai sgt kawen nih? aku ni survey2 dlm tenet jer, mane yg aku minat aku list kan then kasi pembentangan kertas kerja dkt en.tunang dulu untuk kelulusan & persetujuan. setelah en.tunang bersetuju & berpuas hati dengan kertas kerja barulah kami akan bersama-sama menerjah butik tersebut setelah buat appointment dengan en.kedai.

.

Bile da discuss sume, memang puas hati dengan ape yg de dlm pakej & harga pun berpatutan selain under our budget. en.tunang pun da suke dengan baju lelaki saiz M yg menepati saiz badan keding die tuwh. en.tunang memang sgt cerewet klu baju yg besar2 & menggelebeh. Bermaksud die bersetuju dengan baju tersebut, tapi aku TIDAK!!

.

adoiiiii, satu baju pun agak tak berkenan dihati. tak tahulah kenapa dengan mata aku aritu, ade je yg tak kena. adakah aku sgt cerewet?! of coz la kan, sure la kte yang pakai ni nak yang terbaik betul tak? kakak butik de suggest utk buat baju baru dengan +RM400 sajeee, tapi pengalaman time tunang dulu membuatkan aku seriau & kejang buat seketika. dah name pun cerewet, takut ape yg diangankan tak menjadi kenyataan. susah orang nk paham ape yg aku nak sebenarnye. walaupun da kasi gambar contoh, hasilnye apesal jadi lain??? (soalan utk kakak butik time tunang)hehehe. maka untuk tidak mengambil risiko, rasanya aku terpaksa la mencari BAJU aku kt kedai2 lain untuk disewa. meh tengok ape yg de dlm kepale aku skrg nih....

yang ni suweeett klu pakai time nikah kan?setuju semua???

.

Here some pic's yang aku adore sesangat....(to brides, sory i cilok gambar u'olls. tak de niat jaat, cuma nak kasi sampel baju yg i suke jerk)



seee......baju pengantin perempuan sgt ler mengkagumkan! tapi agak tidak suke baju lelaki berlainan kaler..seperti berkahwin dengan orang lain.hoh?
.

This is shuweet toooo.....ciri2 baju sgt la aku suka from top to toe. BUT......kaler!!why PINK?? to be honest, tak suke kaler pink. for sure jugak en.tunang akan reject kaler ini. sure proposal akan direject bulat2 oleh en.tunang!

.

ohhh sgt mencintai baju pengantin ini. sgt lawa & menepati citarasa..ape boleh kata??masih mencari butik yg ada baju2 sebegini rupa. keep on searching!
.
apakah persamaan yg anda nampak pada semua baju2 tersebut diatas???? yeesssss.....sebegini...ini yang aku NAKKKKKKKKKKKkkkk...........

dress or layah yang boleh seret semua sampah & kekotaran lantai untuk dikaut bersama ke atas pelamin!! ohhh idaman hati ni. hajat telah pun diberitahu kepada sponsor terbesar iaitu en.tunang. beliau bersetuju, dengan syarat pegang sendiri dress yg meleret tuwh, tak de sape nk tolong pegangkan klu tersangkut nanti. takpe2, akan ku peluk dress merleret itu utk kepuasan ati yang memberontak ingin menjadi dbkl mengkaut kekotoran.hehehhee.....ok, now keep on seaching dress sebegini untuk buat pembentangan kali kedua pada en.tunang untuk tindakan susulan & persetujuan. hihihiiii......any suggestion??pening ohhh pilih baju.

seorang lagi dah.......

0 komen

KAWEN...

Kt ofis aku ni macam ade perlumbaan berkawen secara beramai-ramai mengikut nombor giliran. satu persatu tukar status dari 'hidup sorg' kepada 'hidup berdua'. memandangkan ramai yg muda2 belaka kt ofis ni, maka satu persatu la tunggu turn utk kawen. next adalah gadis ayu bertudung Oren this coming 1st may.

Seperti kebiasaannya la, datang ke majlis orang kawen tapi berphotogedix berlebih2 dari snap picture pengantin itu sendiri. Seolah2 satu reunion yg besar diadakan utk berjumpa kawan2, padahal hari2 jumpe kt ofis. kah kahhhh kahhhh..

Akhir sekali, mari nengok SEkeping gambar pengantin untuk tatapan rakan blogger! *wink*...selamat pengantin baru kepada Pejot & suami....ari sabtu bersanding, arini (isnin) sudah masuk keje! pengantin rajin bekerja nih...


Pelamin angankuwhh

0 komen
Hype...
.
This entry 1st entry bercerita berkenaan dengan kawen!ohhh suke taw cite bab kawen2 nih. excited pulak jadinye.
.
1st thing yg kami buat adalah TEMPAH DEWAN. asyik pikir "awal lagi", "baru bulan bape", "nantilah" sume. tengok2 tarikh yang kami cadangkan utk kawen akhir tahun ni telah pun FULL house dari bulan april sehingga Januari 2010! amek ko, aku memang menyalahkan en.tunang la sebab lambat bg keputusan & lambat booking dewan. So, setelah amek tarikh yg dewan free, baru lah kami bermula dengan pencarian kedua. kali ni tak mo tangguh2 & lewat2kan lagi dah. takut terjadi cam kes dewan aritu.
.
Bawah ni gambar pelamin yang telah di shortlisted kan dan telah menambat hati aku. hurmmmm......
.
1) Pilihan pertama :

sebab aku pilih?? sbab dah ade orang yg guna pelamin ni sama dengan dewan aku kawen. agak da nampak gambaran pelamin aku nanti kt atas pentas tu nnt. Tapi mungkin akan di ubah suai sedikit la kot. takkan sebijik sejaban lak kan?

.

2) Pilihan kedua:

Sooooo shuuuweeet kan??ringkas & lawa
.
3) Pilihan ketiga :

ni pun shuuuweet jugak, bunga ikut kaler tema la kan...

.
4) Pilihan keempat:

Pelamin ni nampak modern & elegen...(pilihan en. tunang)
.
Nak pilih pelamin pun da pening, belum pilih baju lagi ni. sure kecoh punye butik pengantin nnt, sebab favourite kaler aku & en. tunang amatlah berbeza. Sabtu ni da wat appointment untuk pegi tengok pelamin & baju. excited ohhhh !!!
0 komen
Dengan ini, saya merasmikan blog skin yang telah diperbaharui untuk menaikkan lagi nafsu & semangat aku untuk kembali aktif berblogging seperti dahulu! yeahhhh.....menepati tema yang berkaitan, maka post lepas2 ni berkemungkinan besar 80% adalah berkaitan dengan preparations for mybigday! that's y title pun da tukar dari Full of Love ==> Counting the days.. Hope u all like it!

http://www.emocutez.com

Aksi si gedik's bersama en. tunang!

0 komen

WANTED!!

Aksi jelingan sibudak kecik yang mengedik's dengan en.tunang. ohhh, kamu sangat mengada2 yerk?mane taknya..sila rujuk gambar dibawah:-

kemain sombong lagik kamu yer bile aku nak dukung. nak jugak melekat bersama en.tunang walau macam2 pujukkan da aku buat. tak layaaannn! Aku tak taw la nape la budak2 tak berape suke ngan aku?hurmmmm..kena cari penyebab nih. tapi bile en.tunang pulak, sume budak pun nak die dukung! cesssss......sgt tak haci. siap beraksi berpelukkan seperti bapa & anak yang sudah lama terpisah...nengok gamba-gamba sibudak kecik bersama en. tunang yg agak menguji kesabaranku.hakhakkkkk...(jeles nok walaupn ngan budak kecik?)hahah

takmo pandang aku dah nih..gile sombong sikecik nih!

"apa pandang2??nak cari gado ker?" kata si budak kecik..huhuuu

Sepanjang berada kt situ, melekat je budak kecik ngan en.tunang. siap nangis lagik bile en.tunang letak kt bawah sebab die da lenguh bahu da. terpaksa jugak mendukung kemana saja smpai si kecik tidoooo nenyak dipangkuan en.tunang.....ohhh sooo shweeet!! boleh jd bapa mithali nih...hehehhe. practise make perfect!! waaalllaaaaa....

ape kes?

1 komen

Hola....

Pernah tak korang rase ape yg aku rase bile tengah bunga2 cinta mekar dihati (uweekk!) ni tetibe de pulak malaaun yg bergelar EX muncul kembali dlm hidup anda?

ohhh tak suka tak suka!! http://www.emocutez.com

Puas la haku privatekan blog, privatekan Friendster, YM, Facebook, tukar nombor phone sume. memang tangkap musuh KETAT sungguh la kan dengan EX ni. tak taw la nape, tapi mungkin disebabkan die sgt la FANATIK, ANGAU, GILE boleh buat ape saje yg tak dijangka yang boleh mengancam keselamatan hubungan aku & myfiance. Pernah gak dulu gado besar-besaran dgn myfiance pasal budak yg tak paham2 bahase nih. time tu masih berboyfriend lagi la kan ngan myfiance..hehhe

dapat saje die mencari aku setelah lama aku menghilangkan diri http://www.emocutez.commane aku nk sembunyik lagi pun tak taw dah, abes sume pelusuk die carik!

Setelah berjaya bertahun-tahun menyembunyikan diri, akhirnya dapat jugak die kesan aku dengan kasi pesanan melalui facebook kawan2 sekolah lama aku. Boleh pulak die gelarkan die "EX EZLINA" kt dlm FB tuw? yg tak tahan siap taip NAMA aku pulak tuh dlm komen dkt page membe sekolah aku!

WTF!! http://www.emocutez.comtak taw malu betul!! buat malu kaum jerk!

Malaun tu ada ADD aku dekat FB, tapi haram jadah la aku nak APPROVED kan. memang cari nahas la klu aku approved.

.

http://www.emocutez.comPESANAN BUAT SI EX:

boleh tak ko hidup dengan kehidupan ko tanpa ganggu aku lagik??ape lagi yg ko nak?suma duit yg penah ko keluarkan utk aku dulu suma aku dah bayar balik kan???!!!! tak cukup lagi ker?

Ya Allah Ya Tuhanku, Kau kuatkan la hati EZLINA untuk melalui dugaan ini dan Kau pelihara lah hubungan yang telah dijalinkan ini dari gangguan luar. Aminn......
http://www.emocutez.com
Semoga aku tabah melalui hari-hari yang akan menduga emosi dan fizikal aku dalam mengecap nikmat kehidupan sebagai seorang tunangan encik husairy.

Rasanya aku perlukan....

0 komen
Setelah kembali bekerja ni, ati macam tak tenang. walaupun bos masih lagi berkursus selama seminggu lagi, tapi keje di ofis lagi bertambah nampaknye. credit habis semata2 nak mengINFO bos memacam benda penting. Bos credit di sponsor Jabatan, PA ni??kua g topup guna duit sendiri okeh! sangat tak hacihttp://www.emocutez.com....Msg bos lagi berderet2 dlm inbox hp berbanding msg dari si chenta hati. http://www.emocutez.com
.
.
Rasanya aku perlukan.............................sebuah percutian yg maha hebat lamanya untuk tenangkan fikiran & bersukaria bersama keluarga & si chenta hati. Rase cam nak pegi makan angin diluar negara lagi jerk! lepas g london tu, keluarga aku seolah2 fobia pulak nak ke overseas! takut mak sakit lagi ke??bih kurang la kot...hahahhaa.....nak penuhkan cop2 dlm passport sebenarnye!hahaha, pasni nak heret budak bucuk ikut sekali la g holiday ngan myfamily.bleh bleh tak BB??huhuhuuu....http://www.emocutez.comnak tinggalkan, takut rindu. so heret je la g sekali.....nak pegi mane yerk??mari survey2~~~~
.
.
Motif : merindui si Chenta hati yg outstation di JB. sebok je org baru balik kursus kt Johor, die pulak sebok nak g JB jgak.http://www.emocutez.com

Kursus

0 komen
Mood ohh mood...sila la kembali kepadaku!

Sgt moody akhir2 ni, tak tahu kenape..sampai dah bersawang2 da blog ku nih. shuhh shuhhh. G jauh2 mood yang tak helok nih! mari cite kisah yang agak sudah kebasian nih..
Last week, aku dapat kursus kt INTAN wilayah selatan dekat Kluang Johor. secara kebetulan pulak mybos pun kursus kt INTAN jugak tapi dekat Bukit kiara. hamboiii hamboiii, pandai cari tarikh nih.hahahaha...secara kebetulan je tu. kire kami tutup kedai la kan utk seminggu~~~bos & PA mau pegi bersuka ria!hahahaa

Tapi aku keseorangan je taw g kursus ni utk wakil Jabatan aku nih. pegi sendiri balik sendiri, sume sendirian berhad la kan.

Ada jugak orang yg lebih rendah dari haku.hehe, selalu je aku dibuli di ofis atas kependekkan ku yg terserlah. tapi kt sini aku bangga sebab ada yg lebih pendek dr aku!hahah..(jaatnye aku gelakkan org)

Bersesi photogedixx terlebih dlu...

TeddyBear tu utk setiap sorang sebagai cenderamata ingat-ingatan berkursus bersama..sedondon pulak dengan kamus ku ituwhh..

Jangan tekezut dgn gambar diatas. yela, da taw murah RM3/cuci abes ari2 aku pegi cuci. Takyah turun kete pun, dok je dlm kete. Motif pegi ari2 sebab? petang cuci, esok pagi ujan. keluar petang lecak2 cokelat kaler teh tarik melekat2 kt badan kete. esok keluar lagi begitu juga keadaannya. last2, sampai time balik tercabut door visor belakang aku dek digelek2 bende alah yg berguling2 tuwh. huhhhh!! terus tak de mood balik..... =<


 

Mrs Hary Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template